Since 2012 © Vanjos Consulting

Vanjos is a part of Essics Sweden

  CALL US
  + 46 (0) 70 251 3391 (SWEDEN)
  OR + 34 694 451 267 (SPAIN)

  Den här webbplatsen använder cookies för att underlätta dess funktion och för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till användningen av cookies.

  Office 365 är konstruerat utifrån din verksamhet.

  Enklare och effektivare vardag med Office 365

  Med Office 365 för företag har du suveräna verktyg för att kunna jobba smartare och framför allt tillsammans. Det finns bättre sätt att än att e-posta allt fram och tillbaka i all oändlighet. Ha istället tillgång till allt överallt och jobba tillsammans oavsett var du är eller vilken enhet du har. Det mesta av funktionerna i Office 365 finns som en molntjänst som du prenumererar på. De välkända Office programmen använder du på Windows, Mac och surfplattor och smartphones. Alla Office 365 tjänster ser Microsoft till att de fungerar, alltid, med en garanti på 99.9%. Du äger Ditt data, och du gör vad du vill med det, högsta integritet och säkerhet utlovas.

  Office 365 uppdateras automatiskt så att du alltid har de senaste funktionerna. Oavsett om du arbetar online eller offline, från datorn, surfplattan eller telefonen så har du allt du behöver i Office 365. Med låga kostnader och den flexibilitet det innebär att kunna lägga till användare och tjänster efter behov, är Office 365 den investering du behöver för att lyckas.

  Välj allt eller bara det ditt företag behöver, och inför de olika delfunktionerna i din egen takt. Blanda funktionerna som du vill, betala bara för det som används - personalen på ditt företag kan ha olika licenser beroende på deras behov.

  Vi är proffs på Office 365

  Vi hjälper ert företag/organisation att göra resan till molntjänsterna i Office 365 och att fortsätta utnyttja dem på bästa sätt. Vi erbjuder också föreläsningar & workshops inom området Office 365 och Azure. Behöver ni hjälp för att ta rätt beslut eller vill ni lära er hur olika delar av Office 365 fungerar i praktiken - rådgör med oss! Fråga oss om föreläsningar och utbildningar, vi erbjuder skräddarsydda program för just ert företag. Vi har jobbat med Microsofts lösningar sedan 1984, och Office 365 sedan det först lanserades.

  Några av de vanligaste delarna i Office 365

  Förutom nedan finns många fler bra funktioner, t.ex. projekthantering och kundvård. Du väljer själv i vilken ordning du vill införa de olika delarna, börja där det ger mest nytta eller sparar mest pengar. Låt oss hjälpa dig med dina beslut så att du får ut det bästa. Och alla medarbetare behöver inte ha exakt samma delar. Blanda och mixa och ändra prenumerationer allt efter behov - betala för vad som används. Fråga oss!

  Exchange Online (EXO)

  Med Exchange Online har du tillgång till din e-post, kalendrar, uppgifter och mycket annat på vilken enhet du vill. Dessutom kommer du enkelt och säkert åt allt via en webbläsare eller mobiltelefon. Eller använd det välkända Outlook programmet för bästa integration.

  SharePoint Online (SPO)

  SharePoint Online är knutpunkten för allt som ditt företag behöver dela. Det gäller allt från dokument till kalendrar, grupper och allt annat tänkbart. Ersätt er filserver, Dropbox och liknande lösningar med SharePoint. OneDrive-for-Business ingår där varje person får 1 TB egen lagring, och möjlighet till synkronisering av filer till dator. Använd även mobilen om du vill.

  Skype for Business (SfB)

  Precis som alla andra Microsofts produkter “för företag” är SfB en säkrare variant som du använder med ditt Office 365-ID. Använd gamla vanliga Skype med ditt Microsoft Account för privata ändamål och Skype för företag som ditt professionella verktyg när du vill skicka meddelanden, prata, dela skärm eller visa presentationer i e-möten upp till 250 samtidiga deltagare. Integration mellan Skype varianterna finns, så att du kan prata och chatta oavsett företagsvarianten eller inte mellan dem. Komplettera med telefonnummer för konferensmöten vid behov, eller använd datorljudet eller kombinera dem i samma möte. Möjlighet finns även till "TV", broadcast för upp till 10000 samtidiga deltagare.

  Office programmen

  Om du inkluderar Office-paketet i din Office 365-prenumeration kan du enkelt ladda hem och installera det när du vill. Licensen är personlig och ger dig möjlighet att använda Microsoft Office på upp till fem enheter samtidigt. Du har alltid senaste versionen så länge som du prenumererar. I Office 2016 hittar du Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Access och Publisher. Microsoft tillför löpande nya funktioner och finesser i Office som gör att du kan bli än mer professionell och effektiv i ditt arbete.

  Dessutom finns många andra funktioner

  Välj det som passar din organisation och betala för det som används. Ni kan införa Office 365 i valfri ordning, många börjar med Mail, medan andra har helt andra behov. Vi hjälper dig hela vägen från behovsanalys till användning. Oavsett var ni börjar och vilken införandeplan ni har så kommer ni att både få en mer kostnadseffektiv lösning samtidigt som Office 365 hjälper er organisation att utvecklas och blir mer konkurrenskraftig. Och utan att behöva hantera någon drift - koncentrera er på att använda funktionerna så tar Microsoft säkert hand om drift och underhåll. Er nuvarande IT-drift kan istället ta hand om företagsspecifik hantering så t.ex. användare, licenser och behörigheter. Vi utbildar er IT-partner så att de blir proffs, eller så låter ni Vanjos ta hand om hanteringen.

  Kom igång snabbt! Ofta från ena dagen till den andra, oavsett vilken del av Office 365 ni önskar. Med Office 365 behövs ingen driftsättning eller köp av servers eller egna datahallar, så länge som det inte finns behov av applikationsintegration mellan Office 365 och era nuvarande lokala system. Koppla ihop Office 365 med ert nuvarande Active Directory eller välj en hybrid modell av Exchange och/eller SharePoint om ni har behov av det - allt är möjligt.

  SWAY

  Med Sway skapar och delar du enkelt

  interaktiva rapporter, 
  personliga berättelser, presentationer m.m.
  Du behöver inte ha några designfärdigheter, 
  den inbyggda designmotorn tar hand om att få din skapelse att se så bra ut som möjligt. Dela sedan dina skapelser på webben.

  DELVE

  Med Delve kan du identifiera den information som troligen är mest intressant för dig just nu – i Office 365. 
  Sök efter information om personer – och via andra personer – samt hjälp andra hitta dig.
  Delve visar dig dina dokument, oavsett var de är lagrade i OneDrive för företag eller SharePoint i Office 365.

  POWER BI

  Microsofts plattform för Business Intelligence bjuder på ett stort utbud av tekniker för att bearbeta och analysera olika typer av data. Använd Excel som är det mest använda verktyget för att interagera med Power BI. Microsofts vision är att flytta Business Intelligence närmare användaren och och ge verksamheten 
  kontroll över data och hur den presenteras.

  YAMMER

  Anslut hela företaget
  Diskutera idéer, dela uppdateringar och efterfråga svar från medarbetare över hela världen.  
  Kommunicera, dela filer, arbeta i projekt - och i ämnesgrupper. Bjud in externa partners i konversationen. 
  Yammer är ditt sociala sammanhang i Office, integrerad med dina favoritappar så du kan arbeta produktivt.

  PROJECT

  Håll dina projekt, resurser och din grupp i ordning och på rätt spår. Kom igång redan idag. 
  Du kan enkelt och effektivt planera, spåra status och samarbeta med andra från praktiskt taget var som helst. Avancerade funktioner som bl.a. projektprioritering finns.

  ONEDRIVE

  Lagra, dela och samarbeta med alla både i arbetslivet och det privata.
  Samarbeta med Word, Excel, PowerPoint och OneNote på datorn, mobila enheter och på webben. Dina medarbetare kan utnyttja alla fördelar med OneDrive 
  för sina arbetsfiler, samtidigt som verktyget ger IT-avdelningen möjlighet att skydda viktiga företagsdata.

  ONENOTE

  Ett program för anteckningar, 
  informationsinsamling och samarbete mellan flera användare. Programmet kan samla användarens anteckningar, 
  ritningar och ljudkommentarer och sedan dela dem med andra användare. 
  Ingen påtvingad layout, mall eller struktur. Lägg in bilder, multimediafiler och webblänkar i anteckningarna. Och allt är sökbart automatiskt.