Since 2012 © Vanjos Consulting

Vanjos is a part of Essics Sweden

  CALL US
  + 46 (0) 70 251 3391 (SWEDEN)
  OR + 34 694 451 267 (SPAIN)

  Den här webbplatsen använder cookies för att underlätta dess funktion och för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till användningen av cookies.

  Education is the most powerful weapon which you can use to change the world

  Nelson Mandela

  Inspiration & Utbildning

  Boka utbildning till hela personalen om Office 365, valda delar eller en översikt!
  Låt oss inspirera er hur ni på bästa sätt använder de olika verktyg inom Office 365. Oavsett om ni behöver mer kunskap inom ett program, mer övertygelse och inspiration för att flytta till molnet eller om ni behöver lära mer om Office 365 så är vi er bästa partner när det gäller kunskap om Office 365. Vi kan allt om Office 365.

  Vi erbjuder även inspirationsföreläsningar och skräddarsydda online kurser mm.

  Leverans sker antingen via e-möte (Skype for Business) eller med oss på plats hos er eller på valfri plats.

  Samarbete

   

  Vi samverkar gärna med andra IT aktörer på marknader och erbjuder utbildningar inom Office 365 till er personal eller till era kunder. Låt oss inspirera era säljare eller övertyga era kunder varför Office 365 är den bästa lösningen för er och era kunder. Vi hjälper era konsulter att ta hand om övergången till Office 365 och hantering av miljön hos era kunder.

  Vi erbjuder även expertrådgivning och arkitekttjänster.

  Större företag

  Till större företag erbjuder vi lösningsarkitekttjänster kring hur er organisation kan använda Office 365 och Azure på sätt som fungerar i en större organisation. Vi gör också information och inspirationsföredrag som är kundanpassade inom området. Vi utbildar er IT-organisation och era beslutsfattare så att ni kan börja eller fortsätta er resa till Microsofts ekosystem i form av molntjänster.

  IT-konsulter

  För stora som små IT-konsultföretag där det önskas utbildning av den egna personalen, både konsulter och säljare, kan vi ger er kunskapen som krävs för att ni själva ska komma igång eller fortsätta med era moln-affärer kring Office 365 och Azure.

  Utbildningsföretag

  Vi kan leverera kortare och längre lärarinsatser på de kurser och föreläsningar som rör Office 365 och Azure området.

  Mindre företag

  Har ni redan en partner och känner att ni vill utvecklas att använda Office 365 och/eller Azure? Vi hjälper er och er partner att så ni kan göra resan till molnet och ger er rådgivning fortlöpande så att ni också kan bli mer produktiva och dra nytta av de funktioner som passar er verksamhet.

  Fåmansbolag

  För de minsta företagen kan vi erbjuda både rådgivning och införande samt också löpande underhåll av Office 365 och Azure tjänsterna.

  Leverans sker digitalt eller med oss på plats hos er, eller valfri plats.